Saturday 15 October 2011

Snark.

Jobb, studier, hinna med vänner och pojkvännen. Hinner inte riktigt med allt. Drömmer om jobb emails om nätterna och tänker massvis på skolan och all ny information att ta in. Will get this organized... På något vis.

Var ute med J i Notting Hill igår på drinkar och slutade med att vi åkte till Camden och mötte upp med kusin nr 2. Blidde en smått lite galen kväll med mycket Rum. Mådde lite smått sådär idag.

Annars har veckan gått snabbt. De senaste tre månaderna har bara flygit förbi faktiskt. Dags att börja titta på en biljett hem till Jul kanske. Skolan går bra... Har fått vår första uppsatts vi ska skriva i Business Management. Ska bli intressant. Annars går ridningen framåt också. Hoppade ett litet hinder i Onsdags på en söt liten Rysk Cob som heter Solo. Favorit hästen so far!!
Blir mer hoppning nästa vecka. :) Oh glömde nästan... Vi dissikerade ett häst ben i Tisdags. Lite små vidrigt till att börja med men var riktigt intressant att se hur alla muskler hänger ihop. Tog lite bilder men vet inte hur sugna ni skulle vara på att se dom?!!

Dags för sängen nu och läsa på lite om senorna och benen i häst kroppen...
Halvdag på jobbet väntar imorgon.

xxx

No comments: